Uit je hoofd in je lijf Uit je hoofd in je lijf
Waar

Euritmieruimte op de 2e verdieping

Wanneer

Donderdag 29 februari, Donderdag 7 maart 22 februari, 29 februari, 7 maart
Van 15:00 tot 17:00

Contact
Uit je hoofd in je lijf

Wat zijn er soms (of vaak) een hoop dingen die we moeten, willen en mogen doen. En wat kunnen we ons hier druk om maken, vast en/of benard door voelen.
Deze dingen gaan vaak over het verleden of de toekomst en kunnen samengaan met vele pieker gedachten, onzekerheden en soms ook gevoelens van machteloosheid en angst.
Dit kan erg lastig en frustrerend zijn en soms ook verlammend werken. Terwijl verlammen nu juist niet is wat je nodig hebt op zo’n moment!

Tijdens de cursus “Uit je hoofd in je lijf” gaan we aan de hand van (o.a. laagdrempelige lichaamsgerichte) kunstzinnige oefeningen werken aan zelfzorg, minder piekeren en lekkerder in je vel zitten.

Het doel van de cursus is dat je straks meer mág in plaats van moet, makkelijker even een (kort) moment voor jezelf kan kiezen en jij je eigen positieve krachten meer in durft en kan zetten.

De werkgroep wordt geleid door Donne van Voorthuijsen

Aanmelden kan via de mail (graag vóór 15 februari).
Kosten €80
Geïnteresseerd, maar nog vragen of je kan deze data/tijden niet? Mail mij gerust even, wellicht ben je niet de enige en kunnen we een beter moment voor de cursus vinden :-)