Tentoonstelling

De tentoonstelling die momenteel te zien is van 17 juni 2019 tot en met 15 september 2019 toont het werk van René Halbe uit Arnhem. René maakt kleurrijke abstracte schilderijen. Zijn inspiratie ligt bij de cadans en vorm van woorden en patronen en kunnen zowel rationeel als gevoelsmatig bekeken worden. Na een lange zoektocht heeft hij een geschikte kunstuiting gevonden waarin hij zijn concentratie kan kanaliseren en tevens op zoek kan gaan naar zijn eigen identiteit. Dit uit zich volledig in zijn huidige werk en hij heeft hierbij een onuitputtelijke bron ontdekt waarin hij zich blijvend kan ontwikkelen zonder alle kanten uit te schieten.

Deze tentoonstelling heeft helaas lang op zich laten wachten. Het was niet gemakkelijk geschikte kunstenaars te vinden die in de gangen van Therapeuticum willen exposeren. Het ophangsysteem is gedeeltelijk vervangen en daardoor diefstal vertragend geworden. We hopen dat hiermee tentoonstellen aantrekkelijker wordt voor kunstenaars. Wij zijn blij dat we voor de volgende 2 periodes al tentoonstellingen hebben vast kunnen leggen.

Professionele- of amateur kunstenaars, die zich -op wat voor manier dan ook- met Aquamarijn verbonden voelen worden nog steeds uitgenodigd hun werk te tonen en zo een eigen bijdrage te leveren aan de bezieling van het therapeuticum . Daartoe kunnen zij contact opnemen met Jan Franssen of Fredelief van der Mast

 

 

Vragen?

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd om zelf te exposeren dan kunt u contact opnemen met de tentoonstellingscommissie.

Expositie René Halbe