Tentoonstelling

De tentoonstelling die momenteel te zien is van 11 december 2018 tot en met half maart 2019 toont het werk van Marianne Polhout.

Met deze tentoonstelling hebben wij als commissie onze laatste bijdrage geleverd aan de bezieling van het Therapeuticum. Wij kijken tevreden en dankbaar terug op vele jaren samen werken, zoeken en vinden om met het werk van professionele en amateur kunstenaars de ruimten van het Gezondheidscentrum met kleur en vorm verrijkt te hebben. Daarvoor veel dank aan allen voor hun inzet en  voor de fijne ontmoetingen. Ook dank aan het bestuur voor de financiële en positieve ondersteuning.

Maar het initiatief gaat door! Wij zijn blij dat we nu het stokje kunnen overdragen aan Jan Franssen  en Fredelief van der Mast, die met ingang van 1 Jan 2019 de nieuwe tentoonstellingscommissie zullen vormen.

Professionele- of amateur- kunstenaars, die zich -op wat voor manier dan ook- met Aquamarijn verbonden voelen worden nog steeds uitgenodigd hun werk te tonen en zo een eigen bijdrage te leveren aan de bezieling van het therapeuticum . Daartoe kunnen zij contact opnemen met Jan Franssen of Fredelief van der Mast

Josette Bennenbroek

Anita Lennaerts

Vragen?

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd om zelf te exposeren dan kunt u contact opnemen met de tentoonstellingscommissie.

Marianne Polhout vanaf december 2018