Tentoonstelling

Rowana Slegers (NL,1992) heeft na een bachelor Rechten gestudeerd aan ArtEZ, de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem.  Zij is interdisciplinair kunstenaar en Artist Educator.

Rowana schept beeld vanuit intuïtie en eigen realiteit. Zij onderzoekt de relatie tot symboliek, waarheden van culturen, religies en levensgeschiedenis.
Daarnaast is de natuur een grote inspiratiebron. 

Zij werkt met textiel, performance, dans en geluid. Tevens met fotografie, video en digitale bewerking. Alles is één, zo komt het veelzijdige werk samen. 

Voor meer informatie of vragen info@rowanaslegers.com  
Welkom op www.rowanaslegers.com

Al mijn hele leven ben ik - Pim Vijftigschild - geboeid door beelden. Ik laat me inspireren door wat ik tegenkom en waar ik iets mee wil. Maar altijd maak ik er een eigen vertaalslag in. Vaak levert dat boeiende resultaten op. In mijn professionele leven als grafisch vormgever heb ik ook veel met dit gegeven gewerkt. Inmiddels heb ik mijn werkzame leven als grafisch vormgever beëindigd.

Sinds een een aantal jaren leg ik me weer toe op tekenen en schilderen. Het accent ligt nu vooral op grafiek. Naast diep­druk werk ik met lino en hout in hoogdruk.

Op de eerste en tweede verdieping hangen een aantal houtsnedes, lino’s en een enkele ets. In het trappenhuis hangt een houtsnede van een Spreeuw (gedrukt in goud en zwart). In de vitrine is meer te zien over het boek alfaBeest. (26 houtsnedes van dieren, begeleid met korte gedichtjes). Het boek is nog te koop bij mij en kost € 32,-.

Een andere serie waar ik aan werk zijn linodrukken op groot formaat. (Dinky Toys vergroot tot A2, gedrukt in kleine oplage in twee en/of drie kleuren).

Voor meer informatie mail: info@pimvijftigschild.nl
Of website www.pimvijftigschild.nl (mobiel: 06 16 345 916)

Professionele- of amateur kunstenaars, die zich -op wat voor manier dan ook- met Aquamarijn verbonden voelen worden nog steeds uitgenodigd hun werk te tonen en zo een eigen bijdrage te leveren aan de bezieling van het therapeuticum . Daartoe kunnen zij contact opnemen met Vera Kersten.

Vragen?

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd om zelf te exposeren dan kunt u contact opnemen met de tentoonstellingscommissie.