Tentoonstelling

Hanne Post Uiterweer-van der Meulen

Van 30 mei tot en met midden september exposeert Beeldend kunstenaar Hanne Post Uiterweer-van der Meulen haar schilderijen in de gangen van Therapeuticum Aquamarijn in Arnhem.

Ze maakt schilderijen die je raken. Met precisie en vakmanschap brengt ze iets over van een andere werkelijkheid. Subtiel, maar ook met een krachtige lijnvoering laat ze je een andere wereld ontdekken. De vormtaal beweegt zich tussen abstract en organisch. De invulling van de inhoud ligt bij de beschouwer zelf.

Zelf zegt Hanne dat haar leidmotief is ‘het vinden van evenwicht’. Haar thema’s zijn landschap, natuur, portret en symboliek.

Hanne woont en werkt als beeldend kunstenaar in Utrecht.
Buys Ballotstraat 42
3572ZT Utrecht  

030-2731016 / 06-27102352 / info@hanne.nl / www.hanne.nl

 

Professionele- of amateur kunstenaars, die zich -op wat voor manier dan ook- met Aquamarijn verbonden voelen worden nog steeds uitgenodigd hun werk te tonen en zo een eigen bijdrage te leveren aan de bezieling van het therapeuticum . Daartoe kunnen zij contact opnemen met Jan Franssen of Fredelief van der Mast

Schilderij van Hanne Post Uiterweer-van der Meulen

Vragen?

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd om zelf te exposeren dan kunt u contact opnemen met de tentoonstellingscommissie.