Tentoonstelling

Tot 4 december 2021 exposeert Sophie Vermeulen in de gangen van Therapeuticum Aquamarijn. Ze maakt portretten en printdesigns waarbij ze graag werkt met natuurlijke materialen.

  • In de printdesigns streeft ze naar een balans tussen kunst en design. Ze werkt met geënsceneerde fotografie. Met plantaardige en andere natuurlijke materialen maakt ze composities, een soort stillevens. Door herhaling ontstaan interessante patronen die ze printdesigns noemt.
  • In de portretten probeert Sophie het karakter van mensen vast te leggen met gebruik van natuurlijke materialen en objecten zoals voedsel, bloemen, verf en gekleurd papier. Ze probeert de mens en zijn / haar culturele achtergrond te begrijpen en door hun / haar ogen te kijken.
  • Haar portretten zijn speels, kleurrijk, eigenzinnig en vooral gemaakt met gevoel voor humor. Haar doel is om de veelal (onbewust) vastgeroeste ideeën over andere mensen en hun culturele achtergronden bloot te leggen.

Sophie woont en werkt als kunstenaar in Arnhem.

www.sophievermeulen.nl / contact@sophievermeulen.nl / tel. 06-41500792

Professionele- of amateur kunstenaars, die zich -op wat voor manier dan ook- met Aquamarijn verbonden voelen worden nog steeds uitgenodigd hun werk te tonen en zo een eigen bijdrage te leveren aan de bezieling van het therapeuticum . Daartoe kunnen zij contact opnemen met Jan Franssen of Fredelief van der Mast

Vragen?

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd om zelf te exposeren dan kunt u contact opnemen met de tentoonstellingscommissie.