Tentoonstelling

Minet Westerveld is een autodidactisch en veelzijdig kunstenares.
Ze werkt met verschillende materialen waarmee ze wolvilt schilderijen, olieverfschilderijen op paneel, houten gedenkboekjes en gedenkstenen maakt, vaak in opdracht. Minet geeft expressie aan haar innerlijke belevingswereld waar ze contact mee maakt door meditaties, dromen en wat er op haar pad komt.

In deze werelden die ze vormgeeft, liggen verhalen en mythes verborgen. Je kan er ervaringen uit je eigen leven in herkennen of inzicht in krijgen. De beelden geven een ingang tot diepere werelden in jezelf, een ingang tot het onderbewustzijn. De natuur laat daarbij zien wat er leeft in onszelf.

Minet: “Het leuke is dat ieder zijn eigen verhaal vormt bij de beelden die ik weergeef. Er zitten vele verhalen in verstopt. Het is een speelse ontdekkingstocht die uitnodigt om je eigen belevingswereld aan te zetten en daarmee contact te maken. Onze creatieve expressie wakker te maken, die ingang geeft tot ons zelfhelend vermogen.”

Meer van haar werk is te zien op: www.minetwesterveld.nl

Van 8 april tot en met augustus exposeert Janneke van Oosteren schilderijen in de gangen op de eerste en tweede verdieping van het Therapeuticum Aquamarijn in Arnhem. Haar werk wordt gekenmerkt door speelse, organische vormen in natuurlijke kleuren, met diepte, dynamiek en reliëf. Opgebouwd uit veel verschillende lagen acrylverf waarbij elke laag symbool staat voor een specifiek moment in dit avontuurlijke proces.

”Met mijn schilderijen wil ik jou nodigen om ook op avontuur te gaan, je fantasie de vrije loop te laten en te genieten van alles wat er vanzelf ontstaat. Laat je meevoeren in de mysterieuze, ondefinieerbare en kleurrijke beelden en het schilderij komt vanzelf tot leven. Ontdek en verras jezelf.”

Retreats & Workshops
Naast het creëren van eigen werk geeft Janneke ook SchilderVrij Retreats en workshops op een prachtige locatie.

Kijk voor meer informatie op: https://www.jannekevanoosteren.nl/

 

Professionele- of amateur kunstenaars, die zich -op wat voor manier dan ook- met Aquamarijn verbonden voelen worden nog steeds uitgenodigd hun werk te tonen en zo een eigen bijdrage te leveren aan de bezieling van het therapeuticum . Daartoe kunnen zij contact opnemen met Vera Kersten.

Vragen?

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd om zelf te exposeren dan kunt u contact opnemen met de tentoonstellingscommissie.