Filter:
 • Huisartsenpraktijk in de meivakantie - week 17 en week 18.

  In de meivakantie werken de huisartsen van Aquamarijn van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei in de waarneemgroep samen met de andere huisartsenpraktijken binnen Gezondheidscentrum Onder de Linden.

  We nemen met en voor elkaar waar op één locatie in het pand: Onder de Linden 21-6 (Huisartsenpraktijk Alferink en Spel), 1e verdieping, boven apotheek Biermasz.  Hoofdingang beide pleinzijdes mogelijk.

  Voor dringende zaken, die niet kunnen wachten tot na de vakantie, kunt u van maandag tot en met vrijdag tussen 8u00 en 17u00 bellen naar: 026-442 49 02.
  Tussen 17u00 uur ’s avonds en 8u00 uur ’s ochtends, in het weekend en op feestdagen belt u de huisartsenpost: tel.nr. 026-389 96 96.

  Er worden in deze vakantieweken géén reguliere en/of controle afspraken gepland. De afspraken zullen zoveel mogelijk bij de eigen huisartsen van Aquamarijn worden ingepland.
  Op het spreekuur van de assistentes worden alleen noodzakelijke handelingen afgesproken (bijv. injecties).

  Vraag voor de vakantie uw herhaalrecepten aan. Mocht dat niet zijn gelukt, hebben wij tijdens de vakantie met apotheken (in de regio) een regeling dat alleen herhaalrecepten bij de eigen apotheek verlengd kunnen worden en het recept achteraf door de apotheek geregeld wordt met de eigen praktijk.

 • Bericht van overlijden

  Via deze weg willen wij jullie op de hoogte brengen van het onverwachte overlijden van onze collega Judith Mulder, verpleegkundige antroposofische zorg.

  Op vrijdag 27 januari heeft Judith een operatie ondergaan waarbij ernstige complicaties zijn opgetreden.
  Op maandagmiddag 30-01-2023 is zij door de poort van de dood gegaan.

  We zijn enorm geraakt door dit plotselinge overlijden. Onze gedachten en medeleven gaan uit naar haar
  naasten, haar echtgenoot en kinderen die zij achter heeft moeten laten.

  Op donderdag 2 februari zijn we als team Aquamarijn samengekomen om stil te staan bij het overlijden van Judith. Wat zij ons hier op aarde heeft gebracht mocht klinken. De warmte, liefde, kracht, het enthousiasme en het vermogen om mensen te verbinden, met elkaar maar ook met zichzelf, was helder en zuiver. Dit heeft ook tijdens de afscheidsceremonie op zaterdag 4 februari helder geklonken.
  Moge dat een troost zijn en een voorbeeld.

  De patiënten en mensen, die zich met Judith verbonden voelen, willen we de mogelijkheid bieden om een persoonlijk boodschap achter te laten. 

  In de wachtkamer op de tweede verdieping van Aquamarijn hebben we een gedenkplek voor Judith ingericht. Hier ligt een condoleance boek, waarin u een persoonlijke boodschap achter kunt laten. U kunt deze ook mailen naar Jolanda. Dit boek zullen we over een tijdje aan de nabestaanden overhandigen.

 • Tijdelijke afwezigheid Bert de Brouwer

  Door een verkeersongeluk is Bert de Brouwer tijdelijk niet in staat om te werken. Bert hoopt eind maart weer langzaamaan te kunnen beginnen met zijn werk.

 • Wegens ziekte huisartsenpraktijk tijdelijk telefonisch slecht bereikbaar

  Wegens ziekte bij de assistentes is de bezetting van de balie niet voldoende.
  Dat betekent dat we telefonisch slecht bereikbaar zijn.

  Uiteraard kunt u voor spoed altijd bellen (gebruik dan de optie spoed in het menu).

 • De nieuwsbrief

  Als u hier klikt, komt u bij het archief van alle nieuwsbrieven die wij verzonden

  Lees hier de nieuwsbrief