Filter:
 • Vanuit de huisartsenpraktijk: Hans van Vugt

  Hans van Vugt bouwt zijn werkzaamheden als huisarts in september 2021 verder af. Hij werkt alleen nog op de woensdagen. Aan het einde van het jaar gaat hij dan met welverdiend pensioen.

  Per 20 september komt Dorien Beijderwellen op vrijdagen en wisselende invaldagen werken bij Aquamarijn. Wij zijn er blij mee dat ze bij ons komt werken en dat ze onze praktijk en onze werkwijze wil leren kennen. Wij hopen natuurlijk dat het haar goed zal bevallen en dat ze bij ons zal blijven werken. 

  Patiënten van Hans van Vugt zullen in ieder geval tot 1 januari 2022 op zijn naam blijven staan ingeschreven. Per 1 januari 2022 zullen de patiënten naar verwachting ingeschreven worden bij huisartsen Kore Luske en Manon Bos. Hoe dat er concreet uit gaat zien zal later dit jaar duidelijk worden.

  Omdat Dorien Beijderwellen op de vrijdagen gaat werken, vindt er een verschuiving plaats in de werkdagen van Kore Luske. Kore Luske zal voortaan op maandag in plaats van op vrijdag werken.

 • Brief van Hans van Vugt

  Huisarts Hans van Vugt gaat met pensioen met ingang van 1 januari 2022

  In februari word ik alweer 68 jaar, dus hoogtijd om te stoppen.
  Zo voelt het ook, ik heb de luxe gehad om langzaam af te mogen bouwen naar 3 en later 2 dagen.
  2-3 dagen zijn op mijn leeftijd in alle drukte al pittige dagen. Komende maanden werk ik nog maar 1 dag per week, de woensdag. Ik geniet nu al van het idee! Het is een zegen om de praktijk nu over te dragen aan Kore en Manon, samen met Simone en Dorien: een prachtteam.

  In 2019 heb ik nog de luxe gehad om 2 maanden met sabbatical te mogen gaan.
  In Nieuw-Zeeland ontmoette ik mijn nieuwe liefde uit Nijmegen. Zo mag ik een stap maken naar een nieuw leven met nog voldoende dingen te doen en te wensen. En met 6 kleinkinderen en 2 op komst ben ik ook een rijk mens.

  Op het spreekuur kreeg ik al vragen over mijn vertrek naar aanleiding van de sollicitatie die eerder in de nieuwsbrief stond. De reacties die ik kreeg waren hartverwarmend. Mijn dank! Een afscheid in welke vorm ook (gezien Corona), wordt later nog bekend gemaakt.

  Na ruim 33 jaar kijk ik vooral terug op vele dierbare en leerzame ontmoetingen. Aquamarijn als werkplaats in de gezondheidszorg is voor mij altijd een realiteit geweest. Het werken in zo’n uitgebreid therapeutenteam, het stichtingsbestuur en in een in mijn tijd erg gegroeid praktijkteam was een waar genoegen en heb ik altijd als een rijkdom ervaren. Samenwerken in en aan een holistische gezondheidzorg is de toekomst.

  Ik dank jullie voor die mogelijkheid en wens ieder van harte een gezond en gezegend leven.

  Tot slot deel ik 2 woorden die ik in de loop van jaren veel heb gebruikt en voor mij zijn gaan leven, en nu zeker op mij van toe passing zijn: Het verlangzamen en meer naar binnen gaan is een essentiële stap om dichter bij jezelf te komen.

  Hans van Vugt

   

   

 • De nieuwsbrief

  Als u hier klikt, komt u bij het archief van alle nieuwsbrieven die wij verzonden

  Lees hier de nieuwsbrief