Filter:
 • Bericht van overlijden

  Gerard Rotteveel 7 september 1938 - 3 juli 2022

  We willen u graag op de hoogte brengen dat oud huisarts en consultatief antroposofisch arts Gerard Rotteveel in de vroege ochtend op 3 juli is gestorven. We nemen afscheid van een zeer betrokken en inspirerend mens, die aan de basis stond van Therapeuticum Aquamarijn. Voor zowel patiënten als collega’s is zijn aanwezigheid, zijn luisterende warmte en betrokken adviezen, van diepgaande betekenis geweest.

  We wensen allen die hem dierbaar zijn veel kracht toe.  Daarbij koesteren we de vele dierbare en mooie herinneringen aan een zeer bijzonder mens. Wij zullen hem missen.

  In het leven openbaart de geest zijn kracht
  In het sterven echter redt de geest zijn wezen

  De afscheidsbijeenkomst is op zaterdag 9 juli 12.00 - 13.30 uur en te volgen via www.immanuelbaan.nl/livestream.

  De mensenwijdingsdienst voor Gerard wordt gehouden op zaterdag 16 juli om 10.45 uur in de Christengemeenschap op de Brugstraat 5 in Arnhem.

  Herinneringen aan Gerard (in de vorm van een tekst, foto, tekening etc.) kunnen online worden delen via www.immanuelbaan.nl/herinneren

 • Huisartsenpraktijk in de zomervakantie

  Huisartsenpraktijk in de zomervakantie -  week 30 tot en met week 33

  In de zomervakantie werken de huisartsen van Aquamarijn van maandag 25 juli tot en met vrijdag 19 augustus 2022 met een vakantierooster.

  Van maandag 25 juli tot en met vrijdag 29 juli is de huisartsenpraktijk alleen voor spoed te bereiken op het eigen telefoon nummer 026- 351 27 12.

  Van maandag 1 augustus tot en met vrijdag 19 augustus werken wij in de  waarneemgroep samen met de andere huisartsenpraktijken binnen Gezondheidscentrum Onder de Linden.

  We nemen met en voor elkaar waar vanaf 1 augustus op één locatie in het pand: Onder de Linden 21-6 (Huisartsenpraktijk Alferink en Spel), 1e verdieping, boven apotheek Biermasz.  Hoofdingang beide pleinzijdes mogelijk.

  Voor dringende zaken, die niet kunnen wachten tot na de vakantie, kunt u van maandag tot en met vrijdag tussen 8u00 en 17u00 bellen naar: 026-442 49 02
  Tussen 17u00 uur ’s avonds en 8u00 uur ’s ochtends en in het weekend belt u de huisartsenpost: tel.nr. 026- 389 96 96

  Er worden in deze vakantieweken géén reguliere en/of controle afspraken gepland. De afspraken zullen zoveel mogelijk bij de eigen huisartsen van Aquamarijn worden ingepland.
  Op het spreekuur van de assistentes worden alleen noodzakelijke handelingen afgesproken (bijv. injecties)

  Vraag voor de vakantie uw herhaalrecepten aan. Mocht dat niet zijn gelukt, hebben wij tijdens de vakantie met apotheken (in de regio) een regeling dat alleen herhaalrecepten bij de eigen apotheek verlengd kunnen worden en het recept achteraf door de apotheek geregeld wordt met de eigen praktijk.

  Vakanties van de individuele artsen:
  Dorien Beijderwellen heeft vakantie van 18 juli tot en met 29 juli.
  Manon Bos heeft vakantie van 25 juli tot en met 12 augustus.
  Kore Luske heeft vakantie van 1 augustus tot en met 19 augustus.
  Simone Karcher heeft vakantie van 15 augustus tot en met 19 augustus.

 • De nieuwsbrief

  Als u hier klikt, komt u bij het archief van alle nieuwsbrieven die wij verzonden

  Lees hier de nieuwsbrief
Activiteiten
Er zijn geen activiteiten beschikbaar.
Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief: