Filter:
 • Afscheid Barbera Bischot
  huisarts Barbera Bischot stopt per 1 januari 2020

  Arnhem, oktober 2019

  Beste mensen ingeschreven bij huisartsen praktijk Aquamarijn,

  In 1987 heb ik mijn eerste voetstappen in Aquamarijn, toen nog aan de Utrechtseweg, gezet.
  Al die jaren heb ik er met hart en ziel, veel plezier en gedragen door een grote groep gelijkgestemde collega's in de antroposofische gezondheidszorg gewerkt. Het is aan de tijd om u allen te vertellen dat ik op 1 januari 2020 ga stoppen met het huisartsen werk. Mijn uren zullen grotendeels door huisarts Manon Bos overgenomen worden. Wie zich al vertrouwd voelt bij een van de andere artsen is uiteraard vrij daar naar toe over te stappen.

  We hebben er thuis lang over gedaan om toe te groeien naar dit besluit. Een aantal onder u weet dat mijn partner dokter Gerard Rotteveel (in 1979 begonnen met het Therapeuticum) is. Wij kijken er naar uit om in deze fase van ons leven meer tijd met elkaar te gaan doorbrengen dan de drukte van het huisarts zijn toelaat.

  Toch wil ik graag de deur nog een beetje open houden om eventueel in de toekomst nog speciale taken te gaan uitoefenen voor het therapeuticum c.q. de huisartsenpraktijk.

  Tot de zomer van 2020 neem ik de tijd om te bezinnen of ik ruimte voel voor zulke taken en welke vorm dit dan kan krijgen.

  Ik ben geen mens voor een afscheidsreceptie. Voor degene die het op prijs stellen om persoonlijk afscheid te nemen ben ik begin januari nog een paar dagen aanwezig in de praktijk en vind ik het leuk u nog te ontmoeten. U kunt daar toe bij de assistentes een afspraak van 5 of 10 minuten maken. Kijk voor data in december op onze website.

  Ik ben u intens dankbaar voor het geschonken vertrouwen in de afgelopen jaren.

  Met warme groet, Barbera Bischot

 • Sluiting Huisartsenpraktijk tijdens kerstvakantie 2019

  Huisartsenpraktijk gesloten in week 52 2019 en week 1 2020.

  In verband met de kerstvakantie is Huisartsenpraktijk Aquamarijn gesloten van 23 december 2019 tot en met 3 januari 2020. 
  Dit betekent dat er geen reguliere en/of controle afspraken kunnen worden gepland.
  Voor dringende zaken, die niet kunnen wachten tot na de vakantie, kunt u van maandag tot en met vrijdag tussen 8u00 en 17u00 bellen naar de centrale doktersdienst: tel.nr. 0900-1515.

  Tussen 17u00 ’s avonds en 8u00 ’s ochtends en in het weekend belt u de huisartsenpost: tel.nr. 0900-1598.

  LET OP: Er wordt waargenomen door verschillende huisartsen op een andere locatie in het pand: Onder de Linden 21-5 (Huisartsenpraktijk Klarendal), 1e verdieping, boven apotheek Biermasz.  Hoofdingang beide pleinzijdes mogelijk.

  Wel kunnen er afspraken worden gepland met de assistente (injecties e.d.), geen uitstrijkjes.

  Vraag voor de vakantie sluiting uw herhaalrecepten aan. Mocht dat niet zijn gelukt, hebben wij tijdens de sluiting met apotheken (In de regio) een regeling dat alleen herhaalrecepten bij de eigen apotheek verlengd kunnen worden en het recept achteraf door de apotheek geregeld wordt met de eigen praktijk.

  Toevoeging:

  Wij maken nog geen afspraken voor na de vakantie zodat de agenda leeg is en er niet direct lange wachttijden zijn.

  Individuele vakanties van de huisartsen:
  Kore Luske week 52
  Barbera Bischot week 52
  Simone Karcher week 52
  Hans van Vugt week 1
  Manon Bos week 1

 • De nieuwsbrief

  Als u hier klikt, komt u bij het archief van alle nieuwsbrieven die wij verzonden

  Lees hier de nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief: