Filter:
 • huisarts Barbera Bischot per 1 januari 2020 gestopt
  huisarts Barbera Bischot per 1 januari 2020 gestopt

  Arnhem, oktober 2019

  Beste mensen ingeschreven bij huisartsen praktijk Aquamarijn,

  In 1987 heb ik mijn eerste voetstappen in Aquamarijn, toen nog aan de Utrechtseweg, gezet.
  Al die jaren heb ik er met hart en ziel, veel plezier en gedragen door een grote groep gelijkgestemde collega's in de antroposofische gezondheidszorg gewerkt. Het is aan de tijd om u allen te vertellen dat ik op 1 januari 2020 ga stoppen met het huisartsen werk. Mijn uren zullen grotendeels door huisarts Manon Bos overgenomen worden. Wie zich al vertrouwd voelt bij een van de andere artsen is uiteraard vrij daar naar toe over te stappen.

  We hebben er thuis lang over gedaan om toe te groeien naar dit besluit. Een aantal onder u weet dat mijn partner dokter Gerard Rotteveel (in 1979 begonnen met het Therapeuticum) is. Wij kijken er naar uit om in deze fase van ons leven meer tijd met elkaar te gaan doorbrengen dan de drukte van het huisarts zijn toelaat.

  Toch wil ik graag de deur nog een beetje open houden om eventueel in de toekomst nog speciale taken te gaan uitoefenen voor het therapeuticum c.q. de huisartsenpraktijk.

  Tot de zomer van 2020 neem ik de tijd om te bezinnen of ik ruimte voel voor zulke taken en welke vorm dit dan kan krijgen.

  Ik ben u intens dankbaar voor het geschonken vertrouwen in de afgelopen jaren.

  Met warme groet, Barbera Bischot

 • De nieuwsbrief

  Als u hier klikt, komt u bij het archief van alle nieuwsbrieven die wij verzonden

  Lees hier de nieuwsbrief