Filter:
 • Wegens ziekte huisartsenpraktijk tijdelijk telefonisch slecht bereikbaar

  Wegens ziekte bij de assistentes is de bezetting van de balie niet voldoende.
  Dat betekent dat we telefonisch slecht bereikbaar zijn.

  Uiteraard kunt u voor spoed altijd bellen (gebruik dan de optie spoed in het menu).

 • huisartsenpraktijk in de kerstvakantie

  In de kerstvakantie werken de huisartsen van Aquamarijn van maandag 26 december tot en met vrijdag 6 januari in de waarneemgroep samen met de andere huisartsenpraktijken binnen Gezondheidscentrum Onder de Linden.

  We nemen met en voor elkaar waar op één locatie in het pand: Onder de Linden 21-6 (Huisartsenpraktijk Alferink en Spel), 1e verdieping, boven apotheek Biermasz.  Hoofdingang beide pleinzijdes mogelijk.

  Voor dringende zaken, die niet kunnen wachten tot na de vakantie, kunt u van maandag tot en met vrijdag tussen 8u00 en 17u00 bellen naar: 026-442 49 02.

  Tussen 17u00 uur ’s avonds en 8u00 uur ’s ochtends, in het weekend en op feestdagen belt u de huisartsenpost: tel.nr. 026-389 96 96.

  Er worden in deze vakantieweken géén reguliere en/of controle afspraken gepland. De afspraken zullen zoveel mogelijk bij de eigen huisartsen van Aquamarijn worden ingepland.
  Op het spreekuur van de assistentes worden alleen noodzakelijke handelingen afgesproken (bijv. injecties)

  Vraag voor de vakantie uw herhaalrecepten aan. Mocht dat niet zijn gelukt, hebben wij tijdens de vakantie met apotheken (in de regio) een regeling dat alleen herhaalrecepten bij de eigen apotheek verlengd kunnen worden en het recept achteraf door de apotheek geregeld wordt met de eigen praktijk.

 • De nieuwsbrief

  Als u hier klikt, komt u bij het archief van alle nieuwsbrieven die wij verzonden

  Lees hier de nieuwsbrief