Filter:
 • Vacature: (antroposofisch) fysiotherapeut gezocht

  Vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd van één van de collega’s is er ruimte ontstaan voor een fysiotherapeut die bereid is met een brede blik naar ziekte en gezondheid te kijken.

  Therapeuticum Aquamarijn in Arnhem is op zoek naar een fysiotherapeut die bekend is met de antroposofische fysiotherapie of bereid is zich hierin verder te scholen. Vanwege de samenstelling van het team worden vrouwelijke fysiotherapeuten in het bijzonder gevraagd te reageren. Affiniteit met het werken met kinderen wordt op prijs gesteld.

  Binnen het therapeuticum werken meerdere disciplines; er zijn 20 collega’s. Bereidheid tot samenwerking binnen het multidisciplinaire team is vanzelfsprekend. Therapeuticum Aquamarijn is gehuisvest in het grotere gezondheidscentrum Onder de Linden met diverse eerstelijnsvoorzieningen.

  Per direct te beginnen met 1-2 dagdelen, uitbereiding behoort tot de mogelijkheden.

  De 3 fysiotherapeuten die bij Therapeuticum Aquamarijn werken zijn allen zelfstandig werkzaam en werken volledig contractvrij. Er is een goede onderlinge samenwerking en afstemming.

  Zie ook: www.therapeuticumaquamarijn.nl voor meer informatie. Voor specifieke vragen kunt u mailen naar yvonnesiebum@therapeuticumaquamarijn.nl 

  Wij zien uw reactie graag tegemoet voor 1 juli 2022 op mailadres: vacature@therapeuticumaquamarijn.nl   

   

 • Hans van Vugt per 1 januari 2022 met pensioen
  Afscheid Hans van Vugt

  Dankwoord bij mijn afscheid

  Al in het najaar begon de stroom met dankwoorden en -kaartjes. In de tweede week van januari op dinsdag en woensdag mocht ik in totaal zo’n 60 à 70 patiënten ontvangen voor een afscheidsconsult. Het was hartverwarmend. Vooral vele kaarten maar ook bloemen en persoonlijke cadeaus. Tevens zong iemand een passend afscheidslied en verrasten twee personen mij met een prachtig muziekstuk.

  Er waren vele mooie herinneringen te delen, maar ook dingen die niet goed waren gelopen zijn benoemd.  
  Er zijn herinneringen uit de periode van de Utrechtseweg later de Wetstraat en natuurlijk tot slot op Onder de Linden.

  Bij deze wil ik iedereen, die deze moeite gedaan had, van harte bedanken en besef ik dat deze persoonlijke momenten toch echt een rijkdom zijn.

  Van harte mijn dank.

  Met warme groet

  Hans van Vugt

   

 • De nieuwsbrief

  Als u hier klikt, komt u bij het archief van alle nieuwsbrieven die wij verzonden

  Lees hier de nieuwsbrief
Activiteiten
Er zijn geen activiteiten beschikbaar.
Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief: