Werkgroep Denken-Voelen-Willen Werkgroep Denken-Voelen-Willen
Waar

Euritmieruimte op de 2e verdieping

Wanneer

Vrijdag 21 juni, Vrijdag 5 juli vanaf vrijdag 16 februari om de week van 11.30 tot 12.00 uur

Contact
Werkgroep Denken-Voelen-Willen

In februari start er weer een denken-voelen-willen werkgroep. Dit is voor mensen die graag meer balans in hun leven willen en daaraan willen werken. Maar het kan ook zijn dat je de oefeningen al kent en graag een herhaling wil.

We gaan aan de slag met een zestal oefeningen die helpen om meer balans te krijgen in ons denken, voelen en willen. Dit doe je voor jezelf, het gaat om zelfontwikkeling. Het helpt om dit in een groep te doen vanwege de uitwisseling, motivatie en steun aan elkaar.

De oefeningen die we gaan doen worden mooi beschreven in het boekje ‘Het zesvoudige pad’ geschreven door Joop van Dam. Dit soort van oefeningen kan je ook terugvinden bij Oosterse leefwijzen en de tegenwoordig bekende mindfulness.

Iedereen kan meedoen en iedere heeft iets aan het doen van deze oefeningen. Het zijn korte oefeningen (1 tot 10 minuten) die je dagelijks doet. Het dagelijks doen is een uitdaging en kan lastig zijn, maar daarvoor ben je aan het oefenen.

We komen elke twee weken een half uur bij elkaar. Tijdens de bijeenkomsten wordt instructie gegeven, oefeningen geprobeerd en ervaringen uitgewisseld.

De werkgroep wordt geleid door Kore Luske en Bob Brinkman

Tijd en data: vrijdagen, om de week van 11.30 tot 12.00 uur. start 16 februari, daarna 1 maart, 15 maart, 29 maart, 12 april, 26 april, 10 mei, 24 mei, 7 juni, 21 juni, 5 juli en na de zomervakantie een terugkombijeenkomst.

Plaats: euritmieruimte op de 2e verdieping

Aanmelden kan bij de praktijkondersteuner GGZ: bob.brinkman@therapeuticumaquamarijn.nl
Er zijn geen kosten aan verbonden, ook geen eigen risico; er wordt een consult bij de huisarts bij jouw verzekering gedeclareerd.