Foto Anne Veenstra Anne Veenstra Biografisch werk
Aanwezig
  • ma Ik ben vooralsnog op wisselende tijden in de praktijk.
Contact
  • 06-42803204

Als geestelijk verzorger werk ik met de kracht van het luisteren. Als je je gehoord weet, dan komt er weer ruimte, dan komt er weer perspectief. Ik ben beschikbaar voor individueel gesprek. Een enkel gesprek of een korte reeks om weer op adem te komen. Ruimte om je hart te luchten en wijs te worden uit je eigen voelen en denken. Weer contact maken met wat voor jou van waarde is.

Ik bied ook de mogelijkheid tot een langer gestructureerd biografisch traject. Dat kan zijn op een schakelmoment zoals pensioen. Of als je je moet verhouden tot ziekte of andere breukervaringen. Of als je de behoefte hebt de rode draad beter te zien in je leven. Kunnen spreken en met volle aandacht beluisterd worden werkt helend.

Daarnaast ga ik na de zomer van Hannie Bakker de cursus positieve gezondheid in biografisch perspectief overnemen. Daarin kijken we naar verleden, heden en toekomst van verschillende levensgebieden.

Een andere specialiteit ligt op het gebied van het levenseinde. Ik werkte lange tijd in het verpleeghuis / hospice. Ik ben bekend met alle vragen die kunnen opkomen, als je denkt aan goed sterven en goed voorbereid zijn. We willen in de praktijk ook weer ruimte geven aan oudere patiënten om hierover van gedachten te wisselen als die behoefte er is. Er komen nog mededelingen over hoe en wat in de Nieuwsbrief.

Ik ben geboren in 1962. In de jaren tachtig was ik mede-oprichter van Loesje de affichevereniging en daar heb ik jarenlang met plezier voor gehuppeld. Een jong gezin zag het licht en dat combineerde ik met studeren aan de Universiteit voor Humanistiek. Net afgestudeerd  startte ik bij GGz Eindhoven als geestelijk verzorger. Na jaren stapte ik over naar de verpleeghuiszorg.  Ik volgde uit grote interesse in het levensverhaal de opleiding tot biografisch coach en startte een kleine praktijk. 

Mijn levensjaren kende veel geluk maar ook diepe dalen en grote verliezen. Wat veerkracht is, weet ik uit eigen ervaring. Ik ben tevens werkzaam voor D3rde Verdieping/ Hart voor zingeving.

Ik ben vooralsnog op wisselende tijden in de praktijk.

Specialisaties
CV