Workshop over de gezonde hechting Workshop over de gezonde hechting
Waar

Therapeuticum Aquamarijn, 2e verdieping, Euritmiezaal

Wanneer

Donderdag 25 april, Maandag 13 mei Wanneer: We bieden deze workshop op twee momenten aan.
Donderdag 25 april         van 19:30 (inloop 19:15) tot 20:30
Maandag 13 mei             van 19:30 (inloop 19:15) tot 20:30

Contact

Met genoegen laten wij u weten dat wij (Tamara Zandee & Donne van Voorthuijsen) ons als nieuwe teamleden binnen het therapeuticum Aquamarijn inzetten voor het welzijn van kinderen en die van hun ouders. Donne doet dit als spraak- en dramatherapeut en Tamara als Pedagoog. Om dit te vieren bieden wij een workshop aan waarin u kennis kunt komen maken met ons en met wat wij doen. Hoort zeg het voort! 

Tijdens deze workshop maak je kennis met het proces van de gezonde hechting en de hierbij passende vier lichaamsgerichte zintuigen.

Via deze zintuigen kunnen we onze omgeving, onze medemensen en ons eigen lichaam waarnemen en er een verbinding mee aangaan. Zo leren we de ander, het andere en ook onszelf kennen. Het is dè manier voor kinderen om thuis te raken in hun lichaam en zich gezond te ontwikkelen.

Een gezonde hechting is onderdeel van de basis voor een ontwikkeling van ieder kind. De gezonde hechting draagt bij aan hoe een kind zich in zijn lijf kan voelen, zijn toekomstige relaties, gevoelens van vertrouwen en veiligheid, creativiteit en zelfstandigheid.

Maar wanneer spreek je nou van een gezonde hechting, hoe herken je dit en hoe draag je hier als ouder(s)/verzorger(s) aan bij?

Tijdens de workshop zullen we jullie hier meer over vertellen en samen oefeningen doen die deze theorie beeldend, ervaarbaar en herkenbaar maken.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: donnevanvoorthuijsen@therapeuticumaquamarijn.nl
Graag o.v.v. je naam, met hoeveel personen je komt en de gewenste datum waarop je deel zou willen nemen.

Waar: Therapeuticum Aquamarijn, 2e verdieping, Euritmiezaal
Wanneer: We bieden deze workshop op twee momenten aan.
Donderdag 25 april         van 19:30 (inloop 19:15) tot 20:30
Maandag 13 mei              van 19:30 (inloop 19:15) tot 20:30
Kosten: €15 (je partner mag gratis mee)