Een gezonde ademhaling door middel van poëzie Een gezonde ademhaling door middel van poëzie
Waar

Therapeuticum Aquamarijn, 2e verdieping

Wanneer

Maandag 11 december, Maandag 18 december, Maandag 8 januari, Maandag 15 januari maandag 4, 11 en 18 december 2023, 8 en 15 januari 2024 van 13:00u tot 14:30u

Contact

In de cursus “gezonde ademhaling door middel van poëzie” gaan wij op een speelse manier werken aan een gezonde ademhaling. De koude en donkere tijd van het jaar is weer aangebroken. Het seizoen waarin het nog belangrijker is om op je gezondheid te letten dan anders. In de drukte van het dagelijks bestaan, wordt er vaak nauwelijks stil gestaan bij hoe we ademhalen, terwijl de ademhaling een hele belangrijke bron van vitaliteit kan zijn!

In deze cursus gaan we daarom met spraak en drama oefeningen en poëzie aan de slag. Poëzie kan niet alleen een leuk en mooi zijn, maar ook een behulpzaam middel om tot een gezond ritmische ademhaling te komen. Naast poëzie zetten we ook aanvullende lichamelijke bewegingen in om de gezonde ademhaling te ondersteunen en stimuleren.

Praktische informatie:
Wanneer: maandag 4, 11 en 18 december 2023, 8 en 15 januari 2024
Kosten: €95,-
Tijd: 13:00 – 14:30
Groep: min. 5 – max. 10 deelnemers
Locatie Therapeuticum Aquamarijn, 2e verdieping
Door: Donne van Voorthuijsen en Emmi van Rinsum (Antroposofisch gerichte spraak en drama therapeuten)

Geïnteresseerd?
Stuur vóór 24 november een mail naar donnevanvoorthuisen@therapeuticumaquamarijn.nl om je aan te melden. Wel geïnteresseerd maar de data/tijden komen niet uit? Laat het ons toch weten! Eventueel kunnen we nog op een andere dag een cursus organiseren.