Foto Marion Gores Marion Gores Uitwendige therapie
Aanwezig
  • ma 08.30 - 17.00
  • do 08.30 - 17.00
Contact
  • 06 197 28 804

Ik ben Marion Gores, geboren en opgegroeid op het Brabantse platte land waaraan ik tot nu toe grotendeels mijn gezondheid te danken heb.
De natuur met al haar geheimen en de gestage harteklop van het dagelijks ritme op de boerderij van mijn ouders is de oorsprong voor het werk wat ik doe als uitwendige therapeut. Later had ik, als jonge moeder met vier kinderen, altijd vertrouwen in de therapieën en de keur aan natuurlijke middelen die de huisarts en verpleegkundige van Aquamarijn ons aanreikten. En hoewel er regelmatig sprake was van ziekte in ons gezin, hebben wij geen enkele keer gebruik hoeven maken van antibiotica, pijnstillers, of andere chemische middelen.
Omdat niet iedereen op de boerderij kan opgroeien zet ik graag de genezende kracht van de natuur, het ritme en de warmte in die de uitwendige behandelingen te bieden hebben aan kinderen en volwassenen. Naast therapeut ben ik docent verpleegkunde en doceer onder andere het vak dat ik op Aquamarijn uitoefen. In mijn vrije tijd zing en tuinier ik graag. Verder reis ik graag zeilend of lopend met mijn man Toon. Ik werkte vijftien jaar aan mijn eigen praktijk, was scheepsmaat op ons passagierszeilschip, en werkte in verschillende zorginstellingen. Wees welkom in de behandelkamer van de uitwendige therapie.

Specialisaties
CV