Foto Jyldau Koning Jyldau Koning Psychologische zorg
Aanwezig
  • do 13.00 - 17.00
Contact
  • 06 2140 9739

Ik ben Jyldau Esselink-Koning, sinds 2000 aan het werk als psycholoog en sinds 2020 werkzaam in het Therapeuticum. Ik ben werkzaam in de Basis GGZ (kortdurend) en Specialistische GGZ (langer durend). Met veel plezier werk ik persoonsgericht en holistisch met volwassenen.

De samenwerking binnen het Therapeuticum ervaar ik als een verdieping en verrijking, voor zowel mijzelf als de cliënten met wie ik werk. Vaak wordt de behandeling door de samenwerking gerichter.

Als psychotherapeut werk ik graag vanuit de therapeutische relatie aan een verscheidenheid aan doelen. Vanuit rust en verbinding werken we samen. EMDR, een waardengericht leven vormgeven (ACT), schemagerichte elementen, meditatie en praktische opdrachten kunnen deel uitmaken van de behandeling. Indien je erover denkt om psychologische dan wel psychotherapeutische ondersteuning te starten, dan kan je altijd informatie inwinnen bij de huisarts en of bij mij zelf.

Met sommige zorgverzekeraars heb ik voor 2021 een contract gesloten (o.a. met DSW, VGZ, Univé, Caresque, ASR en ONVZ). Bij deze partijen gaat de rekening rechtstreeks naar je zorgverzekeraar en betaal je slechts je eigen risico. Met andere partijen is geen contract gesloten (o.a. Ohra, Menzis). Indien er geen contract is, vindt er wel vergoeding vanuit de basiszorg plaats, maar afhankelijk van de polis is dit percentage gemiddeld tussen de 60 en 100%. Met een zuivere restitutiepolis zit je bij niet gecontracteerde verzekeraars vaak het beste.

Specialisaties
CV