Foto Anita Janssen Anita Janssen Praktijkondersteuners
Aanwezig
  • ma Wegens ziekte langdurig afwezig, afspraken maken kan bij Bob Brinkman via de assistentes
Contact
  • 026-4455913

Mijn naam is Anita Janssen. Ik werk sinds juli 2005 in therapeuticum Aquamarijn. De eerste 7 jaar ben ik werkzaam geweest als antroposofisch verpleegkundige en gaf ik uitwendige therapie. In mei 2012 heb ik de stap gemaakt naar de huisartsenpraktijk in Aquamarijn.

Op dit moment werk ik 2 dagen per week als Poh-ggz, geef ik vorm aan de ouderenzorg en begeleid ik mensen die willen stoppen met roken.
De hbo-opleiding voor POH-GGZ heb ik afgerond in juni 2014. Ik heb veel ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen met psychische problemen in de Bernard Lievegoed Kliniek (een antroposofisch psychiatrisch ziekenhuis). Daar heb ik 10 jaar gewerkt.

Op dit moment werk ik 2 dagen per week als Poh-ggz, geef ik vorm aan de ouderenzorg en begeleid ik mensen die willen stoppen met roken. De hbo-opleiding voor POH-GGZ heb ik afgerond in juni 2014. Ik heb veel ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen met psychische problemen in de Bernard Lievegoed Kliniek (een antroposofisch psychiatrisch ziekenhuis). Daar heb ik 10 jaar gewerkt.

Na mijn reguliere verpleegkunde opleiding (Hbo-v te Utrecht)  heb ik mij aanvullend geschoold als antroposofisch verpleegkundige. Ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister voor verpleegkundigen bij de V&VN, in het kwaliteitsregister voor antroposofisch verpleegkundigen en in het kwaliteitsregister stoppen met roken.

Om mijn accreditatie te behouden en mijn deskundigheid te bevorderen doe ik jaarlijks bijscholingen op het gebied van antroposofische gezondheidszorg en verpleegkunde, COPD, CVRM, stoppen met roken, ouderenzorg en de geestelijke gezondheidszorg.

Specialisaties
CV
  • 2014 HBO opleiding POH-GGZ